

Koncentrat ciasta do wypieku piernika i innych ciast bezglutenowych. Można z niego upiec ciasto marchewkowe i ciasto z jabłkami i orzechami.
Dostawa już od 9,99 zł!
Darmowa dostawa Paczkomatem InPost od 119 zł!
Więcej szczegółów na stronie : Dostawa
Kup do 11:30, a paczkę wyślemy jeszcze dzisiaj!
Możliwość zwrotu zakupów w 30 dni!
Skład: cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik kakaowy, cynamon, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól, kuma ksantanowa: substancja zagęszczająca. Może zawierać: mleko, soję i ich pochodne.
Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodaj jajka, mleko i olej. Całość wyrabiać mikserem ok. 3min. Masę wylać do foremki (keksówki) 11 x 25 cm. Wstawić ciasto do nagrzanego do temp 180 stopni piekarnika i piec około 45 minut (do suchego patyczka). Wyjąć i ostudzić na kratce. Ostudzony piernik można przełożyć powidłami śliwkowymi oraz polać polewą lub posypać cukrem pudrem.