search

Piernik bezglutenowy koncentrat ciasta w proszku 300g Celiko

6,18 zł

Koncentrat ciasta do wypieku piernika i innych ciast bezglutenowych. Można z niego upiec ciasto marchewkowe i ciasto z jabłkami i orzechami.

Koszt dostaway:

Darmowa dostawa Paczkomatem InPost od 119 zł!

Paczkomat InPost: 11,99 zł

Poczta Polska - Pocztex48: od 12,99 zł

Poczta Polska - Pocztex48 pobranie: od 13,49 zł

Kurier DPD: 13,99 zł

Kurier DPD pobranie: 15,99 zł

Ilość
Obecnie brak na stanie


  Bezpieczeństwo zakupów gwarantowane przez płatności elektroniczne

Za zakupy możesz zapłacić poprzez BlueMedia, PayPal, zwykłym przelewem lub przy odbiorze

  Przesyłki wysyłamy w 48 godziny

Zamówienia wysyłamy maksymalnie w 48 godzin, ale zazwyczaj jest to krótszy czas.

 

Możliwość zwrotu zakupów w 14 dni!

Piernik - ciasto w proszku, do pieczenia 300g - Celiko

Produkt bezglutenowy

Skład: cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik kakaowy, cynamon, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól, kuma ksantanowa: substancja zagęszczająca. Może zawierać: mleko, soję i ich pochodne.

Składniki potrzebne do ciasta:

  • 300g koncentratu ciasta piernikowego
  • 130ml oleju
  • 150ml mleka
  • 2 jajka
  • 2 łyżeczki przyprawy do piernika

Wykonanie ciasta:

Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodaj jajka, mleko i olej. Całość wyrabiać mikserem ok. 3min. Masę wylać do foremki (keksówki) 11 x 25 cm. Wstawić ciasto do nagrzanego do temp 180 stopni piekarnika i piec około 45 minut (do suchego patyczka). Wyjąć i ostudzić na kratce. Ostudzony piernik można przełożyć powidłami śliwkowymi oraz polać polewą lub posypać cukrem pudrem.

Wartość odżywcza / energetyczna w 100g produktu:

  • 1540 kJ / 363 kcal
  • tłuszcz: 0,5g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g
  • węglowodany: 85,6g
  • w tym cukry: 33,1g
  • błonnik: 1,2g
  • białko: 3,1g
  • sól: 1,1g
CEL-10

Komentarze

Napisz swoją opinię

Piernik bezglutenowy koncentrat ciasta w proszku 300g Celiko

Koncentrat ciasta do wypieku piernika i innych ciast bezglutenowych. Można z niego upiec ciasto marchewkowe i ciasto z jabłkami i orzechami.

Napisz swoją opinię