

Klasyczna bułka bezglutenowa w sam raz na śniadanie czy to w domu czy w pracy.
Skład:woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki(ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko jaja kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny ( z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier.
Wartość energetyczna: | 1075 kJ / 255 kcal |
Tłuszcz: | 5,1g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
0,6g |
Węglowodany: | 46,8g |
W tym cukry: | 2,3g |
Błonnik: | 2,6g |
Białko: | 3,6g |
Sól: | 1,25g |
Waga: 120g (3 x 40g)
Producent: Incola