- Obecnie brak na stanie
Muffiny bezglutenowe czekoladowe z kremem budyniowym Celiko
Bezglutenowe muffinki w proszku do samodzielnego przygotowania
Informacja o sklepie
Muffinki bezglutenowe w proszku do samodzielnego przygotowania 280g Celiko
Proste do wykonania i niesamowicie smaczne muffiny sprawdzą się jako szybka słodka przekąska. Poza zawartością torebki będziesz potrzebować tylko 2 jajka, 100ml oleju i 40ml wody i około 30 minut wolnego czasu. Do masy budyniowej potrzeba jedynie 100ml wody.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1404kJ / 336 kcal |
Tłuszcz: | 18,0g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
0,3g |
Węglowodany: | 40g |
W tym cukry: | 20g |
Błonnik: | 1,3g |
Białko: | 3,5g |
Sól: | 0,62g |
Skład muffinów: cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, czekolada w proszku 16,5% ( cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min. 32%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.
Skład kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat. Może zawierać soję i jej pochodne.
Specyficzne kody

Bezglutenowe muffinki w proszku do samodzielnego przygotowania